Hoşgeldiniz, Giriş Yapın veya Kayıt Olun.

5. Deneysel Hematoloji Kongresi - DoubleTree by Hilton Hotel - Malatya - 27 - 29 Nisan 2018

KONGRE BİLGİLERİ

6. Uluslararası Katılımlı Deneysel Hematoloji Kongresi Açılış Mesajı

Değerli Meslektaşlarımız ve Sevgili Öğrencilerimiz,

 

SANKO Üniversitesi’nin ev sahipliğinde 19 - 21 Nisan 2019 tarihlerinde, Gaziantep’te

VI . Uluslararası Katılımlı Deneysel Hematoloji Kongresi’ni düzenleyeceğimiz bilgisini sizlerle paylaşmaktan mutluluk duymaktayız.

VI . Uluslararası Katılımlı Deneysel Hematoloji Kongresinde, hematoloji, iç hastalıkları, onkoloji, immünuloji, moleküler biyoloji, genetik gibi temel, klinik ve uygulamalı bilimlerinden alanlarında uzman bilim insanlarını ve öğrencilerimizi bir araya getirerek interaktif bir ortam yaratmayı hedefliyoruz. Kongremizde temel olarak kanser biyolojisi, akut ve kronik lösemiler, malign ve benign hematoloji, hematolojide temel ve klinik araştırmalar, lösemi genetiği, immunohematoloji, hedefe yönelik tedaviler, hücresel tedaviler gibi önemli ve güncel konuları ele alacağız.                                                                                                                    

VI . Uluslararası Katılımlı Deneysel Hematoloji Kongresinin temel ve klinik bilimler alanında çalışan bilim insanlarının araştırmalarına ve öğrencilerimizin vizyonlarına önemli katkılar sunacağına inanıyoruz.

Tüm meslektaşlarımızı ve öğrencilerimizi, deneysel hematolojinin temel konularını  en güncel hali ile tartışmak ve Dünyanın yaşayan en eski yerleşim birimlerinden    biri olan Gaziantep’in hem tarih hem de muhteşem lezzetler açısından etkileyici atmosferini yaşamak üzere;                 VI . Uluslararası Katılımlı Deneysel Hematoloji Kongresi’ ne katılmaya davet ediyoruz                                    

Saygılarımızla.

Deneysel Hematoloji Derneği Yönetim Kurulu Adına

Prof. Dr. Ali Ünal

Başkan 

Bu sitenin mali hakları
Deneysel Hematoloji Derneği'ne aittir.

Bistur Turizm TEL: +90 (342) 339 97 20 FAX: +90 (342) 335 25 73
Prof. Muammer Aksoy Blv. Tuba Apt. 71/A / GAZİANTEP

by: Çelebi Mühendislik